ceska-investicni-akademie

ČESKÁ INVESTIČNÍ AKADEMIE

Investujte do vaší budoucnosti

Záznam přednášek a webinářů z České investiční konference 2020

USKUTEČNĚNÉ AKCE

Česká investiční konference 2018

INVESTIČNÍ ODBORNÍCI

Daniel Gladiš, CEO, Vltava Fund

Dan vystudovalVUT Brno. V letech 1993-1998 byl ředitelem společnosti Atlantik finanční trhy, a.s., člena Burzy cenných papírů Praha, kterou založil. V letech 1999-2004 byl ředitelem ABN AMRO Asset Management (Czech), a.s. V roce 2004 založil investiční fond Vltava Fund SICAV. Vltava Fund je globální akciový investiční fond určený pro kvalifikované investory. Daniel Gladiš je autorem knih Naučte se investovat a Akciové investice.

INVESTIČNÍ NÁPADY

Investiční tip Jána Hájka z Top Stocks

INSPIRACE KE ČTENÍ

Alice Schroeder - The Snowball


Máte-li chuť si přečíst životopis některého ze známých investorů, určitě sáhněte po knize The Snowball od Alice Schroeder.

Velice inspirativní životopis největšího žijícího investora. V kombinaci s Buffettovými dopisy akcionářům jde doslova o poklad. Pokud byste za celý život měli přečíst jen dvě knihy o investování, pak jsou to právě tyto dvě.

Přečtěte si jako první, jaké další akce chystáme.

REFERENCE

"LÍbila se mi neformální atmosféra a zapojení v diskusi ostních, kteří mají zkušenosti s investováním i výborné otázky a způsob reagování a otevřenosti pana Gladiše." (Peter Chrenko, Partner, PwC - Workshop Daniela Gladiše Bezrizikové akcie)

© 2016 ČESKÁ INVESTIČNÍ AKADEMIE, Schanova s.r.o.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky