COVID 19: Investiční příležitosti 

ve zdravotnickém sektoru

(WEBINÁŘ)

Datum: Záznam dostupný od 10. listopadu 2020


ANOTACE:

Jaké investiční příležitosti ve zdravotnickém sektoru nám přináší COVID-19? Na jaké společnosti, které se zabývají vývojem nových testovacích metod, léků a vakcín na COVID-19, se zaměřit? Nebo jaké informace stojí za to v současné době sledovat při investičním rozhodování?

Poslechněte si online diskuzi Jána Hájka, portfolio manažera největšího českého akciového fondu Top Stocks s Martinem Dienstbierem, spoluzakladatelem DIANA Biotechnologies a poradcem investičního fondu Alethes. Kromě investičních příležitostí se vám pokusí také odkrýt, kdy se začnou naše životy vracet do normálu a jak tento "nový normál" bude vypadat.

Můžete se těšit na:

- co víme dnes o COVIDu

- pokrok v léčbě vážných případů

- pokrok v testování

- vývoj nových léků (hlavně na bázi monoklonálních protilátek)

- vývoj nových vakcín

- konkrétní investiční příležitosti ve zdravotnickém sektoru

ŘEČNÍCI: 

Martin Dienstbier, poradce investičního fondu Alethes a spoluzakladatelem, finančním a provozním ředitelem firmy DIANA Biotechnologies.

Martin Dienstbier je spoluzakladatelem a finančním a provozním ředitelem firmy DIANA Biotechnologies a poradcem investičního fondu Alethes. Jeho předchozí profesní zkušenosti zahrnují výzkum v oblasti molekulární biologie na špičkových akademických institucích, včetně Univerzit v Cambridge a v Oxfordu a práci projektového vedoucího v konzultační firmě BCG. V oblasti investic se Martin zaměřuje zejména na investice do farmaceutických a biotechnologických firem, kde využívá své rozsáhlé zkušenosti z oboru a detailní znalost technologií daných firem. Od roku 2017 spolupracuje s investičním fondem Alethes, v rámci kterého má na starosti biotechnologické subportfolio a podílí se i na celkovém managementu fondu.

Ján Hájek, portfolio manažer, Top Stocks

Ján působí na akciovém trhu od roku 1994, původně jako akciový analytik, portfolio manažer a proprietary trader. Manažerem podílového fondu Top Stocks je od jeho založení v srpnu 2006, kdy nastoupil do společnosti Erste Asset Management ČR. Tento fond investuje do koncentrovaného portfolia tvořeného přibližně 25 společnostmi, které jsou obchodované na trzích v USA a Evropě a které jsou vybírány s ohledem na jejich dlouhodobý růstový potenciál.


REGISTRACE:

Cena: 1 000 Kč + DPH


Česká investiční konference 2020


Datum: 9. a 10. listopadu 2020

Místo: Hotel Pyramida, Praha

© 2016 ČESKÁ INVESTIČNÍ AKADEMIE, Schanova s.r.o.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky