Staňte se partnerem i vy

Staňte se partnerem některé z příštích akcí pořádaných v rámci České investiční akademie a oslovte s vaším produktem nové zákazníky. Očekávaná účast je vždy okolo 60 lidí z řad profesionálních a neprofesionálních investorů.

Další akce proběhne 26. února 2020 od 18:00 v Praze. 


ROKLEN24 je exkluzívní zpravodajský portál o světě investování, financí a ekonomiky. Nad rámec aktuálního ekonomického zpravodajství nabízí real-time data z finančních trhů, názory, videa a rozhovory s významnými osobnostmi i naopak dosud méně známými nadějemi. Cílí na renomované odborníky, pro které rozvíjí profesionální obsah, srozumitelným zpravodajstvím oslovuje ale i širokou veřejnost.

Jádro redakce Roklen24 tvoří zkušení profesionálové z oblasti finančních trhů a médií, kteří kladou velký důraz na důvěryhodnost, přesnost, rychlost a nezávislost. Právě díky tomuto přístupu umožňují čtenářům činit kvalifikovaná a přesná rozhodnutí o vlastních financích.

Roklen24 je součástí finanční skupiny Roklen, kde přispívá k budování fintech platformy produktů a služeb nejen investičního bankovnictví, která je v podmínkách České republiky naprosto unikátní. Místo klasických poboček a statického bankovnictví Roklen nabízí chytré algoritmy a FinTech služby nové generace. Získal licence obchodníka s cennými papíry a platební instituce. Sestavil tým zkušených odborníků corporate finance, kteří poskytují poradenství v oblasti fúzí a akvizic, emisí akcií nebo dluhopisů a při restrukturalizaci firem. Uvedl první vlastní FinTech produkt RoklenFx, který umožňuje online směnu deviz a mezinárodní platby. Představil investment-crowdfundingovou platformu Fundlift, která efektivně propojuje investory a nadějné růstové projekty. Roklen bude dále rozšiřovat nabídku FinTech produktů pro firmy, podnikatele i fyzické osoby. Roklen se chce se stát největší FinTech platformou v ČR.


FOND SHOP - nezávislý časopis o investování a finančním plánování si klade za cíl nezávisle informovat čtenáře o situaci a investičních příležitostech na tuzemských i zahraničních trzích. Přináší pravidelné informace o aktuálním dění z oblasti sofistikovaného investování pro soukromé i firemní investory. Je autentickým zdrojem informací pro úspěšné investiční rozhodování a výběr investičních instrumentů. Jeho čtenáři jsou typicky profesionální odborná veřejnost - osobní a privátní bankéři, nezávislí finanční poradci a zprostředkovatelé, burzovní makléři, finanční analytikové a investiční manažeři. Významnou skupinou čtenářů jsou movití soukromí investoři, kteří se osobně angažují v investování a zhodnocování svého finančního majetku.


Investicedoakcii.cz jsou nezávislé internetové stránky zaměřené na problematiku investování do akcií a value investování. Stránky jsou jedinečným zdrojem informací nejen pro value investory, ale pro všechny zájemce o investování. Nabízí čtenářům zajímavá videa, rozhovory či studie o investování. Pravidelně monitorují aktivity významných zahraničních i českých value investorů, změny v jejich portfoliích či odkazují na zajímavé čtvrtletní dopisy akcionářům. V neposlední řadě zde naleznete seznam užitečných knih, rozcestník s odkazy na důležité weby či investiční akademii s řadou edukativních článků.


FOUS Spirits s.r.o. - Whiskeria bar se nachází v samotném srdci Prahy, v přízemí a prvním patře Jindřišské věže, jsme pro Vás otevřeli luxusní, stylovou whiskerii s nabídkou širokého sortimentu téměř 400 druhů skotské, irské, kanadské, nebo například japonské whisky. 

Přijďte k nám a vychutnejte si plnými doušky atmosféru dalekých skotských hor a irských zelených plání. Posaďte se do pohodlné kožené klubovky, objednejte si sklenku jedinečné, kvalitní whisky a nechte se její chutí unést do míst, kde se mlha zvedá nad blaty, nad vřesovištěm voní kouř z rašeliny a v dubových sudech zraje jen ta nejlepší whisky, kterou právě možná držíte v ruce... 

Přijďte se přesvědčit a ochutnejte tu nejlepší whisky v příjemném prostředí se stylovou obsluhou.Přijďte k nám na večeři s přáteli, na firemní večírek, na některou z našich pravidelných degustací, nebo jen tak posedět nad skleničkou výborného pití a vychutnejte si opravdovou skotskou tradici v srdci Prahy! 

Pokud vám whisky zachutná, rovnou si ji můžete odnést, protože ve 2. patře Jindřišské věžě máme kamennou prodejnu, popřípadě si ji můžete objednat na našich webových stránkách www.e-whisky.cz.


Beat.Market, alternativní data pro vaše investice.


© 2016 ČESKÁ INVESTIČNÍ AKADEMIE, Schanova s.r.o.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky